Stöd oss

Stöd genom en aktivitet

Många föreningar, företag och privatpersoner genomför en aktivitet och samlar samtidigt in pengar till Börje Salming ALS-stiftelse. Vi välkomnar alla sådana aktiviteter.

Det finns många exempel på privatpersoner, klubbar, föreningar och företag som arrangerar en tävling, ett event eller på annat sätt samlar in pengar till förmån för stiftelsen. Det är vi väldigt tacksamma för.

Game for Börje - från idé till 10,5 miljoner

Game for Börje i Gävle, Johan Cahling berättar om Stig Salmings idé och samarbetet med Toronto Maple Leafs och TV4.

Särna och Brödernas insamling

Särna och Brödernas gick samman för att färdigställa utomhusrinken och arrangera en kändismatch med bland andra Markoolio.

Boken om Börje - Stig Salming och Ola Liljedahl

Legenden Börje Salming kommer ut på nytt. Nu omarbetad och med ett slutord om Börjes sista tid. Stig Salming och Ola Liljedahl berättar.

Ett kompisgäng i Iggesund, som varje år träffas för att spela hockey, valde att inkludera en auktion till förmån för stiftelsen. Filip Ewertsson i Växjö sprang varje dag under en månad för att hedra sin pappa som dog i ALS, och antalet kilometer blev omräknade till pengar som skänktes till förmån för Börje Salming ALS-stiftelse. Restaurang Brödernas genomförde en uppvisningsmatch och auktion i Särna. 

Det finns många exempel på aktiviteter som görs och alla bidrag räknas i kampen mot ALS.

Om du vill göra en aktivitet, mejla info@borjesalmingstiftelse.se så pratar vi om upplägget. Du fyller sedan i ett formulär som du får från oss där du beskriver din aktivitet och vad den kan tänkas innebära.