Sounds of Emotions – en unik konsertvecka till stöd för ALS-forskning

I samband med årsdagen för Börje Salming bortgång den 24 november, går artisterna Jon Henrik Fjällgren, La Gaylia Frazier, Mariette, Rickard Söderberg och Uno Svenningsson samman och genomför sex konserter under namnet Sounds of Emotions. Dessutom kommer Stig Salming och sportjournalisten Jens Lind att prata Börje Salming och visa oförglömliga klipp från Börjes liv och karriär. Allt överskott går oavkortat till Börje Salming ALS-stiftelse.
Jon Henrik Fjällgren
Jon Henrik Fjällgren medverkar tillsammans med La Gaylia Frazier, Mariette, Rickard Söderberg och Uno Svenningsson under Sounds of Emotions i november.

– Det här kommer att bli det mäktigaste jag har upplevt som artist. Att under en kväll tillsammans med så fantastiska artister bjuda in till värme och kärlek, det betyder allt för mig. Att dessutom göra det i Börjes anda och samla in pengar till ALS-forskning gör allt äkta och starkt, säger Jon Henrik Fjällgren.

– Jag kan inte tänka mig en mer fruktansvärd sjukdom än ALS. Därför känns det viktigt att få vara med och öka kunskapen om sjukdomen och att främja vetenskaplig forskning och dessutom med fantastisk musik, säger Rickard Söderberg.

Hyllning och glädje

Inspirationen till Sounds of Emotions kommer från Game for Börje i Gävle då Börje Salmings vepa hissades upp till tonerna av Jon Henrik Fjällgrens känslofyllda jojk. Det var många som påverkades av upplevelsen med en blandning av saknad, hyllning och glädje över att ha upplevt något stort tillsammans. 

Sounds of Emotions går i samma anda. Musiken under konserterna kommer inte att lämna någon oberörd. Det blir artisternas egna låtar, internationella klassiker och unika duetter när Rickard Söderberg gör Jon Henrik Fjällgrens Melodifestivallåt En värld full av strider och Jon Henrik jojkar till Uno Svenningssons hit Under ytan. 

– Vi är stolta över att några av Sveriges största artister går samman och skapar Sound of Emotions. Börjes önskan var att samla in pengar till stöd för ALS-forskning och den här konsertveckan kommer att vara en del i det arbetet, säger Karin Karlström, initiativtagare och grundare av Börje Salmings ALS-stiftelse.

Allt överskottet från Sounds of Emotions går oavkortat till Börje Salmings ALS-stiftelse till stöd för ALS-forskning, drabbade och anhöriga.

Sounds of Emotions turné: 

21 november Saab Arena, Linköping

22 november Tegera Arena, Leksand 

23 november Hägglunds Arena, Örnsköldsvik

24 november Coop Norrbotten Arena, Luleå

25 november Monitor ERP Arena, Gävle

26 november Husqvarna Garden, Jönköping

För mer information och biljetter https://secure.tickster.com/sv/g0wj7300y0mtzj9/selectevent

Dela inlägg