Minnesgolfen Ulla-Kari Edberg 2023 på Ågesta GK

Minnesgolfen på Ågesta Golfklubb grundades för att skapa en fin minnesdag för Ulla-Kari Edberg som var en stolt Ågestamedlem och som alldeles för tidigt gick bort i ALS. Tävlingen spelas som 4-mannalag och spelformen är Scramble. Den spelas som ShotGun med start från alla hål.

Anmäl dig till Minnesgolfen Ulla-Kari Edberg 2023 på Ågesta GK

Minnesgolfen grundades för att skapa en fin minnesdag för Ulla-Kari Edberg som var en stolt Ågestamedlem och som gick bort alldeles för tidigt av sjukdomen ALS.

Tävlingen spelas som 4-mannalag och spelformen är Scramble. Den spelas som ShotGun med start från alla hål. När tävlingen är avslutad serveras det en trevlig gemensam lunch och prisutdelning.

Sedan starten av Minnesgolfen har familjen Edberg tillsammans med Ågesta GK samlat in cirka 248 000 kronor till förmån för ALS-forskning. Från och med 2023 sker Minnesgolfen i samarbete med Börje Salming ALS-stiftelse där Rolf Edberg, make till Ulla-Kari Edberg, är ambassadör. 

Under tävlingen kommer även delar av styrelsen för Börje Salming ALS-stiftelse samt Börje Salmings familj att vara på plats för att delta i tävlingen och finnas med som funktionärer. Det blir ett bra tillfälle att knyta kontakter och höra mer om arbetet som sker inom stiftelsen för att stoppa ALS


Anmälan

Anmälan och mer information finns via nedan länk: http://www.agestagk.se/se/omagesta/tavlingskommitten/tavlingsprogram

För mer information, kontakta:

Rolf Edberg

0738 48 22 95, famedberg@hotmail.com

Jonas Edberg
0702 17 76 10, jonasedberg1@gmail.com

Dela Denna sida

Om aktiviteten

Dela Denna sida

Har du frågor om eventet?

Kontakta oss på info@borjesalmingstiftelse.se